Blåbjerg Klitplantage, Danmark
CVR: 34287716

©2018 by Blue Mountain. Proudly created with Wix.com

Salgs- og leveringsbetingelser

1.0 Om Blue Mountain & www.blue-mountain.dk


Blue Mountain
Skovvej 27
6830 Nr. Nebel
Danmark

Telefon (+45) 23748747
e-mail info@blue-mountain.dk

CVR: 34287716

2.0 Bestilling af varer

Varer kan købes på www.blue-moutnain.dk eller ved at kontakte Blue Mountain på en af nedenstående kontaktinformationer. Ved afslutning af varebestilling på www.blue-mountain.dk får du automatisk en emailbekræftelse af ordren, hvori det fremgår hvilke varer, du har bestilt. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse. Bestiller du på øvrige kontaktformer bekræftes ordren ikke.

Telefon (+45) 23748747
e-mail info@blue-mountain.dk

Blue mountain
Skovvej 27
6830 Nr. Nebel

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, kan du kontakte Blue Mountain via ovenstående kontaktinformation. Angiv dit kundenummer ved henvendelse.

Når du handler på www.blue-mountain.dk på øvrige ovennævnte kontaktformer indgås alle aftaler på dansk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.blue-mountain.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

2.1 Sådan handler du hos os

Når du handler via www.blue-mountain.dk skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker i webbutikken, læg dem i kurven, gå herefter til kassen

2. Check at det er de korrekte vare og antal der er i kurven

3. Fortsæt og indtast dine kontaktoplysninger

4. Fortsæt og vælg betalings- og leveringsmetode

5. Fortsæt til godkend. Tryk godkend og betal din ordre, hvis den er som den skal være


3.0 Priser

Alle priser på www.blue-mountain.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % dansk moms. Alle eventuelle leveringsgebyrer og betalingsgebyrer ved forsendelse i Danmark bliver oplyst inden accept af køb. Ved forsendelse til udland fremsendes e-mail til den opgivne e-mailadresse med oplysninger om de faktiske fragtomkostninger, hvis disse overskrider DKK 100 og før accept af denne er du ikke forpligtet af ordren.

4.0 Betaling & betalingsgebyrer

www.blue-mountain.dk kan der betales med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa-Electron, Mastercard, Mastercard-Debet, Maestro og JCB og Paypay. 

Betaling med betalingskort, netbank er gratis, mens der ved faktura pålægges et betalingsgebyr på DDK 30.

4.1 Om sikkerhed i forbindelse med betalingskort transaktioner

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1200 når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Blue Mountain eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Blue Mountain. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

5.0 Ændring/annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte Blue Mountain på info@blue-mountain.dk eller telefon 23738747. Vi vil derefter hjælpe dig med at ændre din ordre, men KUN hvis ordren endnu ikke er afsendt fra vores lager.
Er ordren allerede afsendt, har du 30 dages returret (læs om returret i punkt 8.0).

6.0 Levering og leveringsgebyrer

6.1 Levering i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne)

Ordrer under DKK 500 pålægges et leveringsgebyr på DKK 29 ved levering med GLS pakkeshop og DKK 40 ved levering med GLS privat. Pakken vil automatisk blive leveret til nærmeste GLS pakkeshop, med mindre andet ønskes i kommentarer til forsendelsen. Overstiger ordrens værdi henholdsvis DKK 450 kr betaler Blue Mountain forsendelsen. 

6.2 Levering til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne)

Ved afgivelse af ordren på www.blue-mountain.dk vælges leveringsgebyr, Udland på DKK 100, men uanset ordrens størrelse opkræver vi de reelle leveringsomkostninger. Er leveringsomkostninger mere end DKK 100 vil det blive oplyst på den indtastede e-mailadresse. Leveringsgebyret godkendes ved at besvare  e-mailen med et positivt tilsagn om indgåelse af handlen. Besvares e-mailen ikke inden 5 dage annulleres ordren.

Når Blue Mountain modtager din accept af en eventuelt højere leveringsomkostning end DKK 100, vil du afhængig af betalingsformen blive kontaktet på følgende måde:



Ved betaling med bankoverførsel: En medarbejder fra Blue Mountain vil kontakte dig på den indtastede e-mailadresse og oplyse ordrens samlede beløb, samt bankinformationer til overførsel fra udenlandske konti. Først når vi har registreret pengene på vores konto afsendes ordren. Dette kan tage op til 5 bankdage afhængigt af hvilken bank der anvendes.

6.3 Afhentning eller levering efter aftale

Ønsker du at afhente bestillingen kan du afhente pakken i vores showroom butik, MADE in VARDE, Storegade 59, 6800 Varde uden leveringsgebyr. Her kan du også købe vores produkte direkte. Du bør dog kontakte Blue Mountain inden afhentning. Åbningstiderne er som følger fredag til fredag 9.00 - 17.30 og lørdag fra 9.00 - 17.30.

Har du en anden aftale om levering forhandles leveringsgebyr og betingelser individuelt og betales efter aftale med en medarbejder fra Blue Mountain.

6.4 Leveringstid

Normal leveringstid med GLS er 1-5 hverdage.

7.0 Fortrydelsesret

Du har altid 30 dages fortrydelsesret når du handler på www.blue-mountain.dk eller ved telefonisk eller skriftlig kontakt med Blue Mountain. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via e-mail info@blue-mountian.dk. eller telefon i åbningstiden via telefon 23748747.  I din meddelelse skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

7.1 Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ordren sendes til:

Blue Mountai

Skovvej 27

6830 Nr. Nebel

eller den kan afleveres personligt på ovenstående adresse eller MADE in VARDE butikken (Storegade 59, 6800 Varde) mod forudgående aftale.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i uåbnet i original emballage.

7.2 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

Forseglede varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returnerede, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varer produceret eller bestilt hjem fra anden leverandør specielt til dig.

7.3 Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens  handelsmæssige værdi.

7.4 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger på varen modtaget fra dig. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen finder sted senest 7 dage efter at vi har modtaget varen retur. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre der fremlægges dokumentation for at have returneret den.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kundenummer, bankoplysninger og kopi af evt. forudgående korrespondance.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

8.0 Reklamationsret

Når du handler på www.blue-mountain.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder fra fakturadato, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger eller fremsender en returpostlab ved eventuel returnering af varen. Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, og huske at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

Blue Mountain
Skovvej 27
6830 Nr. Nebel

Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen ved det købte.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

9.0 Personlige oplysninger / persondatapolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores service. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

9.1 Cookies

www.blue-mountain.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette serviceydelser. Cookies kan ikke indeholde en skadelig kode, som f.eks. en virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil informationen kunne blive mindre relevant for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


9.2 Logstatistik

Logstatistik bruges på www.blue-mountain.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Statistikken anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktioner.

9.3 Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig. tilgang af indhold, hvis du registrerer dig som bruger eller abonnent, samt øvrig brug af services, eller hvis du foretager indberetning af aflæsninger via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger samt evt. firmanavn/institution, EAN-nummer og leveringsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev, eller ved køb af varer.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.blue-mountain.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger ifm salg via www.blue-mountain.dk.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig den information, som med størst sandsynlighed vil være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, men som udgangspunkt opbevarer vi ikke oplysninger i mere end 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til Administrende direktør Rikke Rietveld via e-mail info@blue-mountain.dk. 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Blue Mountain

cvr. nr. 3428 7716

Skovvej 27

6830 Nr Nebel. 

Som registreret hos Blue Mountain, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Blue Mountain via e-mail: info@blue-mountain.dk.

9.4 Nyhedsbrev

Du har på www.blue-mountain.dk mulighed for, at tilmelde dig vores nyhedsbrev. I forbindelse med tilmeldingen oplyser du navn og e-mailadresse. Oplysningerne sendes og opbevares ukrypteret. Oplysninger afgivet til www.blue-mountain.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Du har altid mulighed for, at framelde dig på www.blue-mountain.dk eller ved at kontakte os på info@blue-mountain.dk.

10. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice via e-mail info@blue-mountain.dk.

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr

  

 

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@blue-mountain.dk  . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Blue Mountain  
Skovvej 27
6830 Nr. Nebel
Telefon: 23738747
Email: www.blue-mountain.dk